pe vise nu se pune praful

Recomandarea noastra:

  • Grupa Carpatii Maramuresului și a Bucovinei.
    15.05.2016 - 0 Comments
    Grupa Carpații Maramureșului și a Bucovinei. /* Recent posts by labels --------------------------------- */ img.label_thumb{ float:left; margin-right:10px !important; height:100px; /* Thumbnail height */ …

Balos Beach. Insula Creta


Dacă exista cu adevărat raiul, cred că aici începe. Nu degeaba a intrat în topul celor mai mai frumoase plaje din lume. Locul unde se întâlnesc 3 mări: Marea Egee, Marea Libiei și Marea Ionică. Celebra plaja Balos, denumita și laguna Balos, este situata în partea de nord-vest a Cretei, la aproximativ 60 de kilometri de Chania și la 15 kilometri nord-vest de Kissamos, fiind formata intre Cape Gramvousa și Cape Tigani. Balos Beach, alături de Samaria Gorges este subiectul preferat din toate ghidurile turistice despre Insula Creta. Balos Beach este renumită pentru apele sale turcoaz, pentru frumusețea naturală dar și pentru peisajul său sălbatic și exotic. Plaja este din nisip fin, alb, pe alocuri roz, de la scoicile pisate, precum și ape turcoaz și albastre, calde, cu o adâncime mică, perfectă pentru familiile cu copii. Un loc ideal pentru snorkeling, mai ales dacă treci de limitele lagunei unde apa este mai adâncă și mai rece.  Lânga Balos se găsește Insula Gramvousa sau “Insula Piraților”, punctul de belvedere de pe insulă îți oferă unul din cele mai spectaculoase privelișți.

 La Balos Beach se poate ajunge în două feluri:
  1. Prima metoda este de a lua feribotul de dimineață de la Kissamos (un bilet costa intre 25 și 30 de euro). Dacă alegi varianta asta vei avea șansa de a vedea malul sălbatic din Gramvousa. Apoi  Feribotul v-a face o pauza pe plaja exotică din insulița Imeri Gramvousa, unde vei avea ocazia de a face o baie în apele calde ale mării, de asemenea vei putea vedea cetatea și nava naufragiată. 
  2. A doua metodă ar fi cu mașina, (varianta aleasă și de noi) sau cu scuterul, poți conduce pe drumul foarte prost și prăfuit, pornind de la Kaliviani și mergând de-a lungul Cape Gramvousa. După 9 kilometri drumul se termină, chiar deasupra lagunei. Vederea panoramica a plajei Balos și a insulei Imeri Gramvousa este de-a dreptul spectaculoasă. De acolo, poți merge pe jos pe un drum de 2 kilometri care duce la plajă.
Câteva sfaturi:
  • Încearcă să ajungi cât de devreme, dacă vrei să prinzi șezlong. La un preț de 10 euro, preț valabil în 2020 (2 șezlonguri + umbrelă) nu merită să stai toată ziua în soare. 
  • Parcarea este insuficientă, dacă ajungi mai târziu vei fi nevoit să îți lași mașina pe marginea drumului. Noi când ne-am întors erau mașini parcate pe o distanța de 3 km de la parcare. Dacă mai adaugi și cei 2 km de la parcare la plajă, nu cred ca vrei să fi pus în situația de a merge asa mult, la peste 35grade.
  • La intrare pe drumul de acces spre plajă trebuie să plătești 1 euro/persoană, nu poți să plătești cu cardul, caută să ai bani potriviți la tine. 
  • Ultimii 9 km sunt pe un drum foarte rău, care se parcurg foarte încet, să conduci cu prudență, nu sunt parapeți. 
  • Când închiriezi mașina asigurate ca are inclus full casco, fără franciză. Menționează că vrei să mergi cu mașina la Balos Beach, nu sunt toți de acord cu accesul pe acel drum. (mai multe despre închiriatul unei mașini am scris aici)
  • Nu porni spre plaja în șlapi, ia măcar o pereche de teniși în picioare. O să-mi mulțumești când vei începe coborârea spre plajă. 
  • Bagajele ar fi indicat sa le duci într-un rucsac să ai mâinile libere.
  • Ia cu tine multa apa, dacă nu vrei să fi nevoit să o cumperi de la taverna.
  • Noi am fost sfătuiți de ghidul agenției să nu mergem cu mașina la Balos Beach, că este foarte riscant, cei de la firmele de închiriat mașini din asta câștiga bani, le impută clienților diferite zgârieturi pe mașină. Avertismentul primit a fost folositor pentru că am fost atent la semnarea contractului de închiriere să fie bifat full CASCO fără risc asupra clientului.

Traseu: Balos Beach

parcare Balos - Balos Beach
 marcaj: nemarcat

Cu toate că am ajuns destul de devreme, am parcat la o distanță de aproximativ 200m de parcare
în parcare găsiți o tavernă de unde vă puteți cumpăra răcoritoare.
Un panou informativ care impune anumite reguli pe Balos Beach.
poteca de coborâre spre plajă
panorama Balos Beach
panorama Balos Beach
panorama Balos Beach

panorama Balos Beach
panorama Balos Beach
Balos Beach
Balos Beach
apa te îmbie la snorkeling, nu uita să iți duci echipament, pe plajă nu găsești de unde să închiriezi.
Balos Beach
Balos Beach
multi turiști ajung aici cu feribotul
Vârfurile din jur au o altitudine de aproximativ 700m
Balos Beach
Balos Beach
Balos Beach
Balos Beach
Balos Beach
Balos Beach
zoom pe stâncile din larg



Balos Beach
Balos Beach


Balos Beach
Balos Beach

Acces:

Track (Trail): Balos Beach



Nu uita!
- Nu lăsa gunoaie pe munte, dacă ai adus un pet plin pe munte poți să-l duci și gol înapoi.
- Nu lăsa inscripții pe copaci, stânci sau refugii.
- Nu fă gălăgie pe munte.
- Nu rupe florile indiferent dacă sunt sau nu ocrotite prin lege, pentru a ne bucura toți de ele.
- Nu pleca singur pe traseu.
- Nu consuma alcool pe traseu.
- Nu pleca fără echipament adecvat.
- Nu pleca neinformat asupra stării traseului sau a condițiilor meteo.
- Nu pleca dacă se anunță vreme rea.
- Nu pleca pe un traseu ce-ți depășește puterile, tu trebuie să învingi muntele nu el pe tine.

Distribuie pe:

Ultimele postări

S-ar putea să-ți placă și:
  • Vârful Giumalău
    05.03.2017 - 0 Comments
    Munții Giumalău reprezintă partea de vest a masivului Rarău-Giumalău, o grupă muntoasă a Carpaților Moldo-Transilvani, aparținând de lanțul muntos al Carpaților Orientali. Cel mai înalt pisc este Vârful Giumalău, având 1.857 m…
  • Varful Bihor 1849m (Cucurbata Mare). Muntii Bihor
    05.05.2013 - 0 Comments
    Anul trecut am făcut tura asta împreună cu Marius și Ioana și ne-a plăcut atât de mult încât am vrut neapărat să o refacem. Creasta Bihorului nu este foarte spectaculoasa, dar pentru noi are o însemnătate aparte, fiind una dintre crestele și…
  • Piatra Craivii 1078m, Muntii Trascaului.
    08.11.2020 - 0 Comments
    Știu la ce te-ai gândit când ai văzut titlul, dacă are doar o mie și un pic n-are rost să te duci până acolo. Ei bine, dacă alegi perioada optimă și ai noroc de o vreme bună, asa cum am avut noi, te asigur că merită tot efortul. Oceanul cețos ce ți…
  • Lacul Gales - Muntii Retezat
    20.06.2020 - 0 Comments
    Lacul Galeș este de origine glaciară. Este situat în estul Munților Retezat, la obârșia văii omonime, la altitudinea de 1990 m. Este întins pe o suprafață de 3,68 hectare și are o adâncime maximă de 19,5 metri. S-a format din torentul care…

Dacă ți-a plăcut dă un like paginii noastre.

Distribuie:

Postări asemănătoare:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumim pentru comentariu îți vom răspunde cât mai curând posibil.

Ultimele postari:

Search

Google Translate

Postări populare

POSTĂRI POPULARE

Mai poți vedea și:

  •  Bâlea Lac - Vârful Negoiu 2535m
    10.09.2017 - 0 Comments
    Traseu:  Bâlea Lac - Vârful Negoiu 2535m Bâlea Lac - Curmătura Bâlea (CR) Curmătura Bâlea - Șaua Paltinului (BA)  Șaua…
  • Vârful Retezat 2485 m
    28.08.2016 - 0 Comments
    Vârful Retezat este vârful ce dă numele masivului omonim din Carpații Meridionali, dată fiind vizibilitatea sa de la mare distanțăTraseu Rausor…
  • Apus pe Muntele Mic
    23.05.2016 - 0 Comments
    21 mai 2016 De mult timp ne pregăteam sa ajungem în zona pentru o tura în Munții Țarcului. Pe drum am oprit la Sarmizegetusa unde am vizitat situl…
  • Orașul Ohrid, Macedonia. Lacurile Mavrovo, Debar si Ohrid.
    24.07.2022 - 0 Comments
    După ce am coborât de pe Korab, aveam stabilit să dormim în același "camping" încă o noapte, dar ținând cont de faptul ca am terminat tura relativ…
  • Munții Grohotiș: Vârful Grohotiș 1768m.
    20.06.2021 - 0 Comments
    Nici măcar tura de ieri din Ciucas, în care nu am văzut nimic și ne-am întors de pe traseu plouați pana la piele, nu a reușit sa ne convingă sa…
  • Trasee turistice Munții Trascăului
    01.01.2014 - Comments Disabled
    Munții Trăscăului - sunt o grupă montană a Munților Apuseni, aparținând Carpaților Occidentali. Vârful Dâmbău cu cei 1369 m, este cel mai înalt…
  • Varful Carja - Lacul Mija - Parangul Mic
    22.09.2019 - 0 Comments
                                 Încă de…
  • Munții Rodnei, Vârful Pietrosul Rodnei - Vârful Buhăescu Mare.
    05.07.2020 - 0 Comments
    Doua zile am tot urmărit condițiile meteo, sa vad unde găsim o "fereastra" de urcare pe munte, pana la urma am găsit, Munții Rodnei unde șansele de…
  • Munții Vulcan: Vârful Vulcan 1257m.
    02.02.2020 - 0 Comments
    Muntele Vulcan este un masiv muntos care face parte din grupa Carpaților Occidentali. Aflat la cumpăna izvoarelor Crișului Alb și Arieșului, în…
  • Cascada Balea
    18.09.2015 - 0 Comments
    Pornim de la Cabana Bâlea Cascada și urmărim firul pârâului Bâlea. Cu o diferență de nivel de doar 300m și o lungime de doar 1,3km / sens, face ca…
  • Piatra Mare a Cloșanilor, Munții Mehedinți.
    30.04.2021 - 0 Comments
    Dacă ar fi să fac o clasificare, aș pune Piatra Mare a Cloșanilor undeva intre Creasta Oslea și Buila Vânturarița, luând de la fiecare câte ceva,…
  • Grota Haiducilor (Hotilor)
    03.04.2021 - 0 Comments
    Grota Haiducilor (Hoților)cunoscută și sub numele de Peștera Hoților, are o lungime de 143 metri și trei deschideri, două dintre cele trei galerii…
  • Vârful Bora 2055m - Muntii Latoritei
    06.02.2016 - 0 Comments
      Munții Latoriței sunt o grupă muntoasă a Munților Șureanu-Parâng-Lotrului aparținând de lanțul muntos al Carpaților Meridionali. Cel mai…
  • Vârful Cațaveiu 2287m
    21.07.2019 - 0 Comments
    ... un traseu plin de flori, un urs speriat și o viperă. Traseu vârful Cataveiu:   Lisa - Plaiul Lisei -  Plaiul Smidei - sub…
  • Poiana Pelegii - Vârful Peleaga 2509 m - Vârful Păpușa - Muntii Retezat
    05.07.2015 - 0 Comments
    Descriere : Traseu:  Poiana Pelegii - Lacul Bucura marcaj: Lacul Bucura - Vârful Peleaga 2509m - Șaua Pelegii - Vârful Păpușa…

Mai poti vedea:

  • Peștera Bolii
    01.10.2015 - 0 Comments
      Peștera Bolii este o străpungere naturală accesibilă pe toată lungimea ei, una din puținele peșteri de acest fel din țară, (un fenomen…
  • Vârful Suru 2283m - Munții Făgăraș
    24.10.2016 - 2 Comments
    22 - 23 Octombrie 2016 Traseu : Vârful Suru 2283m - Munții Făgăraș         Sâmbăta după masă lăsând în…
  • Munții Lăpușului, Vârful Văratec.
    14.03.2021 - 2 Comments
    Tura de ieri de pe Igniș ne-a cam demoralizat pe toți, însă nu am abandonat ideea de a atinge încă un vârf nou. Vârful Văratec cu o altitudine de…
  • Munții Almăjului: Vârful Svinecea Mare.
    16.04.2022 - 0 Comments
    Munții Almăjului sunt o grupă muntoasă a Munților Banatului aparținând de Carpații Occidentali. Cea mai mare altitudine a acestui masiv o…
  • Vârful Bihor 1849m
    07.04.2018 - 0 Comments
    Anul acesta am ales sa urcam pe vârf pe drumul ce duce la parcul de eoliene, evitând riscul de avalanșă de pe traseul BA. La ora 10 am ajuns la…

Arhivă

Etichete

Albania (2) Ansamblul de mori de apă de la Rudăria (1) Arborele Sequoia (2) Arieșeni (1) Avenul Bortig (1) Babele la Sfat (1) Balcon Bedeleu (2) Balos Beach (1) Banski Suhodol (1) Băile Herculane (1) Bâlea Lac (1) Brana Caprelor Bucegi (1) Brana Caprelor Buila Vanturarita (1) Brana Caprelor Trascau (2) Bucovina (1) Bulgaria (6) Cabana Barcaciu (1) Cabana Bârcaciu (1) Cabana Buta (2) Cabana Cheia (2) Cabana Ciucaș (1) Cabana Dochia (2) Cabana Groapa Seaca (1) Cabana Mălăiești (2) Cabana Muntele Rosu (1) Cabana Negoiu (1) Cabana Piatra Mare (1) Cabana Piatra Singuratica (2) Cabana Podragu (2) Cabana Suru (1) Cabana Valea Sâmbetei (2) Cabana Voina (1) Canionul 7 Scari (1) Canionul Samaria (1) Carpații de Curbura (9) Carpații Meridionali (27) Carpații Occidentali (13) Carpații Orientali (29) Cascada Apa Spânzurată (1) Cascada Bâlea (1) Cascada Beusnita (1) Cascada Bigăr (1) Cascada Burăul Mare (1) Cascada Cailor (1) Cascada Cârșa (1) Cascada Cociului (1) Cascada de Travertin (2) Cascada Duruitoarea (1) Cascada Evantai (1) Cascada Fecioara Maria (2) Cascada Krushuna (1) Cascada Misterioasa (1) Cascada Moara Dracilor (1) Cascada Moceriș (1) Cascada Modăvița (1) Cascada Pătrăhăiţeşti (1) Cascada Șușara (1) Cascada Vălul Miresei (1) Cascada Vânturătoarea (2) Cascada Vârciorog (3) Cazanele Dunării (1) Căldarea Berbecilor (1) Cătunul Cheia (1) câinii de la stână (1) cel mai înalt vârf din (77) Cerdacul Stanciului (1) Cetatea Mălăiești (1) Cetatea Medievala Bologa (1) Cetatea Trascaului (1) Cheile Băniței (1) Cheile Caprei (1) Cheile Corcoaiei (1) Cheile Crivadia (1) Cheile Dragoiului (1) Cheile Feregari (2) Cheile Galbenei (2) Cheile Jelărăului (1) Cheile Nerei (1) Cheile Rametului (1) Cheile Râmețului (1) Cheile Silosului (1) Cheile Șușara (1) Cheile Tâmnei (1) Cheile Turcului (1) Cheile Țâsnei (3) Cheile Vălișoarei (2) Circuitul Foișoarelor (1) Circuitul Galbenei (3) Coltul Plesii (1) Creasta Cocosului (2) Creasta Cocoșului (1) Creasta Oslea (3) Creasta Sudică (1) Crovul Mare (2) Crovul Medved (1) Crovul Porculuivârful Pietrele Albe (1) Crucea Albă (1) Custura Sărății (1) Cușma Dorobanțului (1) Drumul lui Deubel (1) Efectul Gloria (1) Fața Pietrii (1) Fântâna Moșului (1) Fereastra Zmeilor (2) Fundatura Ponorului (1) Gaura Turcească (1) Ghețarul de la Scărișoara (1) Giola (1) Golem Korab 2764m (1) Grecia (5) Groapa Ruginoasa (2) Grota cu Aburi (1) Grota Haiducilor (2) Grota lui Serban (1) Grup montan separat (1) Grupa Bucegi (5) Grupa Carpații Maramureșului și Bucovinei (13) Grupa Carpații Moldo-Transilvani (8) Grupa Iezer-Păpușa-Făgăraș (10) Grupa Munții Apuseni (15) Grupa Parâng-Șureanu-Lotrului (3) Grupa Retezat Godeanu (10) Gura Diham (1) Hornul Mare (1) Iezerul Caprei (1) Iezerul Șureanu (1) Iezerul Triunghiular (1) Inelet (1) Insula Creta (3) Insula Thassos (3) Izbucul Cotețul Dobreștilor (1) Izbucul Tauz (2) Jepii Mici (1) Kakoskala (1) Koncheto (1) La 3 pasi de moarte (2) La Găvane (1) La Lanțuri (1) La Prepeleac (1) Lacul Galesu (1) Lacul Balea (1) Lacul Bucura (2) Lacul Capra (1) Lacul Călțun (1) Lacul Debar (1) Lacul Dracului (1) Lacul Galeș (1) Lacul Gâlcescu (2) Lacul Lala (1) Lacul Lung (2) Lacul Mavrovo (2) Lacul Mândra (1) Lacul Mija (2) Lacul Ohrid (1) Lacul Pencu (1) Lacul Podragu (1) Lacul Podu Giurgiului (1) Lacul Roșiile (2) Lacul Vidal (1) Lacul Vinderel (1) Lacul Vulturilor (1) Lacul Zănoaga Mare (2) Louki (1) Louki Mytika (1) Lumea Pierduta (2) Lumea Pierdută (1) Macedonia (2) Marcajele si indicatoarele turistice (1) Marele Grohotiș (1) Masivul Buila Vânturarița (2) Masivul Cozia (1) Masivul Muntele Mare (8) Masivul Muntele Mic (3) Masivul Piatra Mare (1) Masivul Piule-Iorgovanu (7) Masivul Postăvarul (1) Masivul Vlădeasa (1) Măgura Uroiului (1) Minele de fier medievale (1) Muntele Cetii (1) Muntele Olimp (1) Muntii Apuseni (1) Muntii Rez (1) Munții Almăjului (5) Munții Aninei (6) Munții Apuseni (4) Munții Baiului (1) Munții Balcani (3) Munții Banatului (4) Munții Bârgău (1) Munții Berzunți (1) Munții Bihor (30) Munții Bucegi (5) Munții Călimani (3) Munții Căpățânii (3) Munții Ceahlău (2) Munții Cernei (8) Munții Cindrel (6) Munții Ciucaș (4) Munții Codru Moma (2) Munții Cozia (1) Munții din Romania (1) Munții din România (1) Munții Dobrogei (1) Munții Dognecei (1) Munții Făgăraș (23) Munții Găina (2) Munții Ghițu (1) Munții Gilău (2) Munții Giumalău (1) Munții Giurgeului (1) Munții Godeanu (2) Munții Goșmanu (1) Munții Grohotiș (1) Munții Gurghiului (1) Munții Gutâi (1) Munții Harghita (1) Munții Hășmaș (2) Munții Iezer-Păpușa (1) Munții Igniș (1) Munții Întorsurii (1) Munții Latoriței (1) Munții Lăpușului (1) Munții Locvei (4) Munții Lotrului (3) Munții Maramureșului (2) Munții Măcin (1) Munții Mehedinți (11) Munții Meseș (1) Munții Metaliferi (2) Munții Neamțului (1) Munții Nemira. traversare (1) Munții Oaș (1) Munții Parâng (9) Munții Pădurea Craiului (1) Munții Penteleu (1) Munții Piatra Craiului (3) Munții Pirin (1) Munții Plopiș (1) Munții Poiana Ruscă (2) Munții Rarău (1) Munții Retezat (12) Munții Rila (1) Munții Rodnei (4) Munții Siriu (1) Munții Suhard (1) Munții Șes (1) Munții Șureanu (6) Munții Trascăului (40) Munții Tulișa (1) Munții Țaga (1) Munții Țarcu (1) Munții Țibleș (1) Munții Vâlcan (3) Munții Vlădeasa (1) Munții Vulcan (2) Munții Zărand (1) Muzeul Viu "La Origini" (1) Nordica (1) Obcina Feredeului (1) Ochii lui Dumnezeu (1) Ochiul Albastru (1) Ochiul Balaurului (1) Ochiul Bei (1) Padis (8) Padiș (2) Palaghia (1) Palma lui Dumnezeu (1) Paradise Beach (1) Parcul Național Cheile Nerei - Beușnița (1) Pestera Caput (1) Pestera Cetatile Radesei (3) Pestera Podului (1) Peștera Bisericuța (5) Peștera Bolii (1) Peștera Calului (1) Peștera Căput (1) Peștera Coiba Mare (2) Peștera Coiba Mica (1) Peștera cu Apa (1) Peștera de la Groși (4) Peștera Devetashka (1) Peștera Focul Viu (1) Peștera Ghețarul de la Vârtop (1) Peștera Haiducilor (1) Peștera Liliecilor (1) Peștera lui Peștereanu (2) Peștera Maarata (1) Peștera Poarta Lui Ionele (1) Peștera Prohodna (1) Peștera Romanești (1) Peștera Soroniște (1) Peștera Valea Cetății (1) Peștera Vodopada (1) Peștera Zâduită (1) Piatra Butanului (2) Piatra Cetii (1) Piatra Cheii (1) Piatra Craivii (2) Piatra cu Urda (1) Piatra Grohotișului (1) Piatra Iorgovanului (3) Piatra Iorgovanului 2014m (1) Piatra Lăcrimată (1) Piatra lui Lucaci (1) Piatra Mare a Cloșanilor (1) Piatra Mica (1) Piatra Pușcată (1) Piatra Secuiului (3) Piatra Singuratica (1) Pietrele Albe (1) Pietrele Doamnei (1) Piscina Albastra (1) Piscul Negru (2) Platoul Carstic Ciumerna (6) Poarta Zmeilor (3) Podul Lui Dumnezeu (1) Podul Suspendat din Dâlma Ciocanelor (1) Poiana Balta Cerbului (1) Poiana cu Narcise (2) Poiana Glavoi (6) Poiana Glăvoi (1) Poiana Neamțului (1) Poiana Pelegii (2) Poiana Ponor (1) Portița Viștei (1) Porțile Închise (1) Prăpastia Ursului (1) Refugiul Agatat (1) Refugiul Agățat (1) Refugiul Călțun (1) Refugiul Turneanu (1) Retezatul Mic (3) Rimetea (3) Santinela (1) Scaunul Domnului (1) Scărița Belioara (5) Scocul Iarului (2) Scocul Urzicarului (1) Scutul Dobrogean (1) Spectrul Brocken (1) Spinarea Balaurului (3) Stâna lui Burnei (1) Strunga Doamnei (3) Șaua Jigora (1) Șaua Podragu (1) Șaua Șteflesti (1) Tăul dintre Brazi (1) The Blue Eye (1) Tigăile Mari (1) Trasee turistice Munții Trascăului (1) traversări (6) Turnu Rosu (1) ț ă â (1) utile (12) Valea Gaura (1) Valea lui Stan (1) Varful Borăscu (1) Varful Galbena (1) Vârful Albele 2013m (1) Vârful Arcer (1) Vârful Ardascheia (5) Vârful Arjana (1) Vârful Baiul Mare (1) Vârful Bătrâna (1) Vârful Biharia (2) Vârful Bihor (5) Vârful Biserica Motului (1) Vârful Bistriciorul (1) Vârful Bodea (1) Vârful Bora (1) Vârful Boul (1) Vârful Bran (1) Vârful Brusturu (1) Vârful Bucsoiu (2) Vârful Bucura Dumbrava (3) Vârful Bucura1 (1) Vârful Buhăescu Mare (1) Vârful Capra (2) Vârful Capul Dealului (1) Vârful Cațaveiu 2287m (1) Vârful Căleanu (1) Vârful Cârja (3) Vârful Chica Fedeleșului (1) Vârful Chicera Comorii 1475m (1) Vârful Cindrel (2) Vârful Ciortea Est (1) Vârful Ciortea Vest (1) Vârful Ciucaru Mare (1) Vârful Ciucaș (2) Vârful Ciuha Mare (1) Vârful Coasta lui Rus (1) Vârful Colții Obârșiei (1) Vârful Corhanul Mare (1) Vârful Cornul Călțunului (1) vârful Coștegu (1) Vârful Cozia (2) Vârful Cracu Geamăna (1) Vârful Cristești (1) Vârful Cucurbăta Mare (5) Vârful Culmea Poeții (1) Vârful Custura (3) Vârful Dara (1) Vârful Dara 2500m (1) Vârful Data (2) Vârful Dâmbău (2) Vârful Dealul Mare (1) Vârful Domogled (2) Vârful Drocea (1) Vârful Farcău (1) Vârful Farcu (1) Vârful Fața lui Ilie (1) Vârful Foltea (1) Vârful Găina (1) Vârful Găuri (1) Vârful Gârbova (1) Vârful Gemănarea (1) Vârful Ghițu (1) Vârful Giumalău (1) Vârful Godeanu (1) Vârful Grohotiș (1) Vârful Gropșoarele (2) Vârful Gugu (1) Vârful Harghita Mădăraş (1) Vârful Hăghimașu Mare (1) Vârful Hășmașul Mare 1792m (2) Vârful Hârtopul Darei (1) Vârful Hârtopul Darei 2506m (1) Vârful Heniul Mare (1) Vârful Hodrângușa (1) Vârful Holmul Arșiței (1) Vârful Iezerul Mare (1) Vârful Igniș (1) Vârful Inălățul Mare (1) Vârful Ineu (1) Vârful Ineuț (1) Vârful Izerului 2429m (1) Vârful Izoiu (1) Vârful Korab 2764m (1) Vârful Kutelo (1) Vârful la Fundul Bândei 2454m (1) Vârful La Om (Piscul Baciului) (2) Vârful Laițel (1) Vârful Laițel 2390m (1) Vârful Leordișului (1) Vârful Lespezi (4) Vârful lui Pătru (1) Vârful lui Stan (2) Vârful Mare (1) Vârful Măgura (2) Vârful Măgura Mare (1) Vârful Măgura Priei (1) Vârful Mălâia (1) Vârful Mihăilecu (1) vârful Mija (1) Vârful Mircii (2) Vârful Moldoveanu (4) vârful Muncelului (1) Vârful Muntele Mare 1826 m (1) Vârful Muntele Mic (2) Vârful Muntele Rosu (1) Vârful Musala (1) Vârful Mușetescu 2495m (1) Vârful Mytikas (1) Vârful Neamțului (1) Vârful Nedeia (1) Vârful Negoiu 2535m (4) Vârful Negoiu Unguresc (1) Vârful Negovanu (1) Vârful Nemira Mare (1) Vârful Netedu (1) Vârful Ocolit (2) Vârful Omu (4) Vârful Omului (1) Vârful Oslea (3) Vârful Padeș (1) Vârful Parângul Mare (3) Vârful Parângul Mic (1) Vârful Păpușa (4) Vârful Părăginoasa (1) Vârful Peleaga (5) Vârful Penteleu (1) Vârful Piatra Arsa (1) Vârful Piatra Ascuțită (1) Vârful Piatra Grăitoare (3) vârful Piatra Tăiată (1) vârful Piatra Vâscului (1) Vârful Pietrosu Călimani (1) Vârful Pietrosul Rodnei (2) Vârful Piliștea (1) Vârful Piule Iorgovanu 2081m (2) vârful Plaiului (1) Vârful Pleșu (1) Vârful Podeanu (1) Vârful Poienița 1437m (1) Vârful Pop Ivan (1) Vârful Postăvarul (1) Vârful Prejba (2) Vârful Presaca Coiagiului (1) Vârful Prisecu (1) Vârful Prislop (1) Vârful Prișca (1) Vârful Râpa (1) Vârful Retezat (4) Vârful Roșu (1) Vârful Saca Mare (1) Vârful Scara (2) Vârful Skala (1) Vârful Stoienița (1) Vârful Stracioru (1) Vârful Surdu (2) Vârful Suru (2) Vârful Svinecea Mare (2) Vârful Șandru Mare (1) vârful Șerban (1) Vârful Șerbota (1) Vârful Ștefanu (1) Vârful Șteflești (1) Vârful Șteviei (1) Vârful Șușcu (1) Vârful Tătaru (1) Vârful Timios Stavros 2456m (1) Vârful Toaca (1) Vârful Trescovăţ (1) Vârful Tulișa (1) Vârful Turcina Negovanului (1) Vârful Țagla (1) Vârful Țarcu (1) Vârful Țibleș (1) Vârful Țuțuiatul (1) Vârful Ugerului (3) Vârful Urlea 2473m (1) Vârful Văratec (1) Vârful Vânătarea Lui Buteanu (3) Vârful Vânturarița Mare (1) vârful Veju Mare (1) Vârful Vihren (2) Vârful Viștea Mare (4) Vârful Vlădeasa (1) Vârful Vulcan (2) Vârful Vultureasa (1) Vârful Ypsarion (1) Vârful Zăganu (1) Zăpodie (1)

Mai poți vedea:

  • Varful Surdu si Batrana: Muntii Cindrel
    10.01.2021 - 0 Comments
    Traseu Vârful Surdu și Vârful BătrânaPăltiniș - Poiana Găujoara marcaj:Poiana Găujoara -…
  • Muntele Rosu si Gropsoarele. Muntii Ciucas
    19.06.2021 - 0 Comments
     Am ajuns în Munții Ciucaș cu planuri mari, dar au fost rapid spulberate când am văzut norii…

Ne găsești si pe:

get this widget